Framme i Molde

Idag har jag haft en riktigt tuff dag. En sak som jag inte berättade för er imorses var att jag var riktigt sliten igår när jag kom hem efter en tolvtimmarsdag på jobbet. När jag kom hem så fick jag pussat på trötta och gnälliga barn innan dom skulle sova och sen hade jag och M lite mysig egentid i soffan. Vid niotiden var båda två helt slut, så då bestämde vi oss för att gå och lägga oss.. Klockan 01.30 vaknade Oskar och hade gjort i blöjan och var kall och därför var det omöjligt för M att få honom att somna om. Han var dessutom väldigt sliten och behövde därför min hjälp. Så vi bytte blöja och försökte natta om honom. Någon timma senare så kunde vi lägga oss igen, men då skulle jag upp igen för att göra mig i ordning. Ni kan ju gissa hur jag mådde på morgonen då?

Jag har varit väldigt trött idag, men tack vare ett peppande och fantastiskt bra team så klarade jag mig igenom dagen. Jag älskar mitt jobb och därför får man lite extra superkrafter när man väl är på flyget med uniformen på! Nu däremot när jag kom in på hotellrummet så var det som att jag fick en käftsmäll och näst intill tuppade av. Jag är sliten till tusen och behöver verkligen vila.

Jag har duschat och ätit lite grann och ska alldeles strax lägga mig och sova så att jag blir pigg och klar för morgondagen. Det är så otroligt vackert här i Molde och utsikten från rummet är magisk, så jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka hit en annan gång när jag är lite mer vaken och orkar gå ut och utforska.

molde_jobbresa

Det är inte lätt att vara både mamma och heltidsarbetande, men imorgon är min sista dag för denna arbetsperioden och sen har jag fyra lediga dagar att återhämta mig och vila upp mig på och det ser jag verkligen fram emot nu. Nu är det ju dessutom fredag och helg, så jag hoppas att ni alla har det superbra så hörs vi imorgon när jag förhoppningsvis känner mig som en ny människa igen!

Kram, kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *