En till sommardag

Jag som trodde att sommaren var över efter att ha läst i tidningen att lågtryck och höstväder var på väg. Så jag blev milt sagt positivt överraskad när jag kom hem och såg att solen sken och poolskyddet var borta och pojkarna härjade ute på gräsmattan Det var bara för mig att slänga av mig uniformen och byta om till sommarkläder!

sommar

Det kändes alldeles underbart att börja min ledighet med sommar och sol, så idag har vi bara lekt en massa utomhus och njutit av det fina vädret. Barnen har varit goa och glada så det har verkligen varit en fröjd att få komma hem och umgås med familjen idag på eftermiddagen.

susanna jungblom

På kvällarna så brukar vi alltid ta varsin pojke, jag lägger Oskar och M lägger Filip. Jag har ju turen då som får minsteman som alltid somnar på en sekund så fort han får lite ersättning att smutta på, medan Filip ska läsa saga och ligga och gosa med sin pappa i betydligt mycket längre tid än så för att kunna somna gott. Så det ger mig tid till att titta in här på bloggen, vilket är väldigt tur eftersom jag nu för tiden har rätt så fullt upp annars. Sen jag började jobba fulltid så har det varit väldigt lite tid över till bloggen som tidigare var mitt heltidsjobb, för den tiden som jag är ledig på nu så vill jag ju umgås så mycket jag kan med min familj. Men även fast det är mycket så lyckas jag alltid få till det. Jag antar att det är en bra egenskap jag har att allt jag önskar att få till lyckas jag med 😉

Vi har inte ätit middag än eftersom vi tänkte att det kunde vara mysigt att äta i lugn och ro idag när barnen har lagt sig. Så nu ska jag ställa mig och laga lite hamburgare med en svingod cheddarost till. Mums!

Trevlig helg på er allesammans, vi hörs imorgon igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *