Forever in love

Godmorgon,

Idag när jag vaknade upp så kände jag en sån enorm längtan efter M. Det har varit några tuffa dagar med mycket jobb och långa dagar ifrån varandra. Med lite sömn blir det lite extra tufft och nu när det bara är några timmar kvar och det inte är länge igen tills vi ses så längtar jag lite extra på något konstigt vis..

kärlek

Min man, min bästa vän, min själsfrände, min kärlek, min älskade man. Jag kan inte tacka dig tillräckligt för att du är den du är och för att du tar så bra hand om mig och våra barn. Vad skulle vi göra utan dig?

puss

Bara fem flygturer ifrån varandra nu! Snart får jag komma hem igen och då ska jag pussa och krama massor på min älskade man och mina fina små pojkar. Gaaaah, så jag längtar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *