Frukost med familjen

Godmorgon hörni!

Idag är det söndag och det är ju bara för härligt! Gissa varför? Joooo, för jag fick vakna upp med min familj idag och det var ett tag sen sist. Antingen har M åkt iväg till jobbet, eller så har vi varit och bott på hotell (som vi gjorde förra helgen när mina föräldrar var barnvakt) eller så har jag jobbat och sovit borta. Men idag, ja idag fick vi vakna tillsammans hela familjen och det var underbart!

frukost_till_barn

Jag minns inte ens senast vi satt och åt frukost tillsammans hela familjen, så idag plockade vi fram massor med gott och satt länge vid bordet och åt.

syskonkärlek

Vi åt mackor, avokado och barnens favorit – smoothie.

oskar

Oskar är så duktig som klarar att äta själv. Filip var betydligt mycket senare med det och började först äta ordentligt när han började i förskolan när han var två år. Oskar är bara elva månader (snart ett år) och har gjort otroliga framsteg sen han började i förskolan!

Jag minns att jag fick så otroligt många kommentarer angående att jag lämnade Filip för tidigt där när han var två år gammal, att jag var en dålig mamma som ”lämnade bort honom” när jag ändå bara gick hemma. Det var en tuff tid för mig som nybliven mamma. Jag visste ju inte vad som var rätt eller fel och blev väldigt påverkad av alla negativ kommentarer. Men nu, nu vet jag att förskolan är en bra plats för barnen där dom lär sig massor! Pedagogerna på förskolorna är utbildade för att ta hand om barnen på bästa sätt och det är otroligt lärorikt och bra för barnen att gå där. Vi märker tydligt på både Filip och Oskar hur bra dom trivs och hur nyttigt det är för dom att träffa andra barn och vuxna på dagarna. Så alla negativa kommentarer och idiotiska åsikter om att man skulle vara en dålig mamma för att man har barnen i förskolan struntar jag i nu, för jag vet vad som är bäst för mina barn och det är det som är huvudsaken. Nu har vi dessutom inget annat val än att ha pojkarna i förskolan eftersom både jag och min man jobbar fulltid. 🙂

I alla fall, det var ju inte förskola jag skulle prata om, utan denna söndagen som vi har tillsammans hela familjen! Solen skiner så jag antar att vi kommer att tillbringa den största delen av dagen utomhus.

Hoppas ni får en fin dag allihopa så tittar jag in här lite senare igen och berättar vad vi gjort under dagen! Kram, kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *