Fransk manikyr

Då har jag kommit hem från stan några tusenlappar fattigare. Jag struntade i träningen och shoppade istället och tog hand lite om mig själv, gick på ansiktsbehandling och fixade naglarna.

fransk_manikyr

Denna gången gick jag för en fransk manikyr och jag älskar resultatet! Nu har mina egna naglar växt ut, så nu har jag bara en förstärkning över. Jag tycker att akryl är bäst eftersom det är hårdare material än gele och därför håller längst och är starkast och tål mest. I vanliga fall så brukar jag ha en naturlig färg, men denna gången så var jag lite sugen på att ha vita tippar och gick därför för en fransk manikyr. Fint va?

manikyr_akrylnaglar_oslo

Förutom att göra mig fin så var jag även och shoppade och köpte en massa fint till barnen. Jag har ju blivit faster också och ska till min bror och hans sambo och hälsa på lilla bebisen på onsdag så jag hittade en liten present till henne. Sen köpte jag även massor av nya kläder och skor till pojkarna eftersom deras kläder slits ut så fort, plus att jag hatar att tvätta, så därför behöver jag massor med kläder så att jag slipper tvätta så ofta. 😉

Klockan börjar närma sig fyra så jag tänkte ta en promenad ner till förskolan. M ska på jobbmiddag ikväll så därför får jag äta middag och lägga pojkarna ensam. Men det ska nog gå bra får vi hoppas!

Det har varit en fin dag idag, lite ensamt, men väldigt skön. Jag känner mig fin och avslappnad och är klar för att spendera eftermiddagen med Oskar och Filip.

Hoppas ni fått en härlig start på veckan så hörs vi lite senare! Kramar S

3 reaktioner på “Fransk manikyr”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *