Bygga muskler

Godmorgon allihopa!

Eftersom jag hoppade över gymmet igår så kör vi ett extra hårt pass idag tänkte jag.

muskler_träning

Jag är rätt så rak i formerna så tycker jag att det är lite kul att fokusera på att bygga muskler när jag är på gymmet och har därför tunga vikter och kör lite färre reps. Jag har faktiskt gått upp 3 kg sen jag började med träningen, så det är ju ett steg i rätt riktning!

Det har för övrigt gått tillräckligt lång tid nu efter min operation så nu är jag riktigt sugen på att boka en tid för att göra min andra operation så att jag känner mig fin igen. Jag trodde kanske att jag skulle vara nöjd så som jag ser ut nu, men det gör jag tyvärr inte. Jag känner mig platt och tom och tycker inte att några kläder passar på mig. Jag känner mig okvinnlig och formlös och efter att ha haft en större byst under hela mitt vuxna liv så vet jag att jag mår bäst så. Visst var den förra operationen en mardröm (ni kan läsa om den här om ni missat vad som hände) men inför nästa gång så kommer jag be om att få ha M med mig ända tills jag somnat in så att ingenting går snett.

I alla fall så ska jag ringa och boka en tid för att komma och prata med dom om hur vi ska gå till väga och när jag kan få boka en tid.

Jag ska alldeles strax åka med pojkarna till förskolan och sen ska jag hem igen och slänga i mig lite frukost innan det är gymdags! Tittar in här när jag är tillbaka igen, hejsvej!

 

2 reaktioner på “Bygga muskler”

  • Johanna skriver:

    Hej!
    Jag snubblade in på din blogg när jag googlade produkter för problemhy och såg då ett inlägg från 2015 när du hade problem med acne. Jag känner för dig, har haft precis samma problem se jag var 14 (är idag 31) och blev av med det fö några år sen. Och nu märker jag att det är på väg tillbaka igen…! När jag läste dina senaste inlägg så ser jag att din hy ser helt fantastisk ut. Måste därför fråga om den blivit bättre och i så fall hur du gick tillväga. Du är otroligt fin oavsett med prickar eller inte ska jag också säga. Naturlig skönhet lyse igenom hudproblem något jag som faktiskt insett på senare år. Well! Fin blogg 🙂 Ha en bra dag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *