Faster Susanna

Idag har jag inte haft en minut över på hela dagen för att kunna titta in här på bloggen och uppdatera er om vad som sker.

Filip fick för sig att ha sovmorgon imorses och vaknade inte fören vid nio när städerskan kom. Och när hon är här så känner jag mig alltid i vägen så helst av allt så vill jag inte vara hemma när hon ska vara här och städa. Så jag skyndade mig att packa väskan och sen åka ner och lämna barnen på förskolan. Direkt efter det så åkte jag till gymmet för att träna, duscha och göra mig i ordning för dagen. Sen när jag var klar så åkte jag till ett köpcenter för att luncha och shoppa lite grann. Plötsligt var klockan närmare 13.00 då jag skulle hem till min bror och hans sambo för att träffa dom och deras nyfödda lilla bebis, Isabella.

Isabella

Tänka sig att min bror har blivit pappa och att vi har fått en liten flicka till familjen. Jag är faster och det känns fullkomligt underbart. Helt obeskrivligt. Jag trodde inte att jag skulle känna någon direkt överdriven känsla till den lilla bebisen, men det gjorde jag verkligen. Från att jag fick henne i min famn så ville jag inte släppa henne. Hon sov hos mig och sen vaknade hon innan vi skulle åka därifrån och log lite sött. Jag fällde en tår eller två av glädje för att hon var så bedårande söt, hel och frisk. Mitt vackra brorsbarn. <3

Efter att jag varit där så åkte vi och hämtade pojkarna på förskolan, sen har det varit fullt ös här hemma med lek, middag och ombyte för läggdags. Oskar somnade på en sekund när jag la honom och M är uppe och lägger Filip nu.

Senare ikväll så kommer min pappa hit. Jag ska nämligen jobba nu i fem dagar och ska sova borta i tre nätter, så då kommer mina föräldrar hit och hjälper M med barnen. Jag fyller år imorgon så jag hade såklart gärna varit hemma, men tyvärr så ska jag jobba. Dock börjar jag inte fören kl 17 så jag får lite tid med barnen och min pappa innan jag måste iväg.

Nu blir det lösgodis, coca cola och film. Mys pys med älskling med andra ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *