Min födelsedag

Det bästa jag vet i hela världen är att få spendera tid med min familj och det fick jag imorses på min födelsedag. Som jag skrev i förra inlägget så trodde jag ju att M skulle jobba, men han överraskade mig med att vara hemma några timmar på morgonen så att pojkarna kunde fira mig och så att vi kunde äta frukost tillsammans.födelsedag

Jag serverades frukost och massa god frukt, fick paket och ett jättefint kort där Filip hade målat två hjärtan alldeles själv.

födelsedag_28år

Det blev en mysig start på dagen och efter att vi mysigt en stund så fick Filip springa upp och väcka sin morfar som fortfarande låg och sov.

Vi tog det lugnt på morgonen och gick ner till förskolan och lämnade barnen. Under dagen så packade jag väskan och gjorde mig klar för att jobba och sova borta i några dagar. Jag fick också umgås med min pappa och prata om lite allt möjligt. Det var mysigt att få lite pappa-dotter-tid eftersom vi så sällan är ensamma tillsammans längre. Sen tickade timmarna på och vi gick ner och hämtade pojkarna på förskolan så att jag fick pussa dom hejdå och innan jag skulle åka iväg till jobbet.

Det var en riktigt bra dag på jobbet med härliga kollegor som sjöng Happy Birthday för mig i taxin till hotellet. Det blev den engelska versionen eftersom vi var 50/50 svenskar/norrmän och ingen kunde den andras version. 😉 Jag blev rörd och glad över den fina sången och lycklig över att så många fina människor grattat mig idag.

Nu kom jag precis fram till hotellet och ska bara duscha och sen lägga mig och sova. Det har varit en fin dag och jag är glad att jag fick spendera min födelsedag med familjen och fantastiska kollegor. Men nu ser jag faktiskt fram emot att få sova en hel natt utan att bli väckt av barnen och behöva gå upp allt för tidigt på morgonen. Imorgon börjar jag nämligen inte fören senare på eftermiddagen så då blir det sovmorgon vilket kommer att bli såååååå skönt! 🙂

Kram, kram på er och tack för alla fina gratulationer på bloggen, snapchat, instagram, facebook, sms, ni som ringt och från er jag mött! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *