Resten av livet till nu

Hej på er,

Jag ber om ursäkt för att uppdateringen blev så sen idag, men jag vaknade upp sent här i Ålesund och sen ville jag komma ut på en powerwalk på morgonen och när jag kom hem sen så ville jag blogga om det och visa er bilder på den otroliga utsikten, men så var det något fel med kopplingen mellan mobilen och datorn så jag har inte lyckats få över bilderna, så istället fortsatte jag på min livshistoria som tog lite tid. Men här kommer fortsättningen på höjdpunkterna som jag minns från att jag var 17 år och till idag. Listan från 1 – 16 finner ni Här.

år 17 – Sista året på gymnasiet tillbringades med massor utav roliga fester, men samtidigt så skötte jag skolan och gjorde det bästa för att hålla en bra standard på betygen. Jag umgicks väldigt mycket med ett kompisgäng, Ida, Hanna, Hanna, Elin, Rebecca och Sofia. Vi älskade att spela kort och bara hänga med varandra och jag har massor utav fina minnen tillsammans med tjejerna.

år 18 – Tog studenten, levde livet och planerade flytt till Oslo.

år 19 – Jag flyttade till Oslo tillsammans med min dåvarandre pojkvän. Vi flyttade ihop tillsammans med tre andra killar i en lägenhet på Bislett. Jag gick ut och lämnade CV i alla klädbutiker i hela stan och fick jobb på Lindex 3 dagar efter att vi hade flyttat. Det var så nytt allting och det tog tid innan jag lärde känna staden. Vi var väldigt mycket ute och festade och hade kul, samtidigt som jag försökte sköta jobbet och göra bra ifrån mig så att jag kunde utvecklas och jobba mig upp i tjänst.

år 20 – Träffade världens bästa vän i universum – Elin, som nu är gudmor åt Oskar och fortfarande min allra bästa vän.

år 21 – Jobbade fortfarande på Lindex och umgicks dagarna i enda med min bästa vän. Vi hade otroligt kul ihop och festade ofta på helgerna och träffade folk och åkte också och reste till Paris några gånger. Vi levde livet helt enkelt och hade inga bekymmer i världen utan levde för dagen som den kom.

elin

år 22 – Var på min livs resa med en vän i Mexico och bilade runt i Usa, Hawaii och träffade några vänner som vi sen besökte i London. Vi är tyvärr inte längre vänner, så därför är det svårt att lägga upp bilder från resan eftersom hon är med på bilderna. Men oavsett så hade vi en otrolig resa tillsammans som jag aldrig kommer att glömma!

år 23 – Startade ett eget företag med min bror. Det var en eventbyrå som hette Nattkart AS. Vi hade fester runt om i Oslo och sålde även annonsplatser på en hemsida som listade dom bästa nattklubbarna och barerna i Oslo. Det gick bra för företaget i ungefär 2 år, men det var en tuff bransch och när jag träffade min man så var utelivsbranschen inte något för mig längre tyvärr, så därför avslutade vi fårat företag. Det var två tuffa år, men med otroligt många starka och fantastiska minnen.

nattkart

år 24 – Träffade mannen i mitt liv. <3

år 25 – Vi gifte oss och skaffade barn, lille Filip på 3546 g och 50 cm lång.

filip_5476bf27ddf2b32ec75608f9.jpg

år 26 – Vi byggde vårt drömhus och flyttade in. Det var även detta året som jag startade bloggen och började skriva om mitt liv för er alla att ta del av.

hus

år 27 – Vi fick ett litet syskon till Filip, Oskar 4500 g och 55 cm lång. Förlossningen spelades in och kommer att visas på tv den 23e oktober på FEM i Norge.

oskar

ÅR 28 – Fått drömjobbet som Cabin Crew och lever livet med min älskade familj. <3 Jag är precis, exakt där jag någonsin drömt om att vara. Tänka sig att livet blivit så här otroligt på 28 år! Nu är jag så innerligt nyfiken på hur dom kommande 28 åren kommer att se ut. 😉

To be continued… 

2 reaktioner på “Resten av livet till nu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *