Working mom

Då var det dags för denna mamman att ta farväl till familjen och åka iväg och jobba.

jobb_oskar

Jag älskar mitt jobb och det fungerar faktiskt väldigt bra att jobba fulltid och vara tvåbarnsmamma eftersom jag har en otrolig man som tar hand om barnen när jag inte är där. Det enda som är lite tungt för mig är att åka iväg nu när Oskar gör viktiga framsteg i livet som jag kanske tyvärr kommer att missa. Så som att gå sina första steg. Han ställer sig upp själv hela tiden och det är bara en tidsfråga innan han börjar traska runt. Men nu är jag ju bara borta tills imorgon kväll så förhoppningsvis så går han inte fören jag är tillbaka så att jag kan få vara med när han börjar gå. 🙂

4 reaktioner på “Working mom”

 • Celine skriver:

  Åh vad kul! Stort grattis!!! Lycka till på ditt nya jobb.
  Din man kanske kan filma när Oskar gör framsteg? 🙂

 • Mamma skriver:

  Hur gör ni med dagis när du är borta? Du har ju tidigare skrivit att din man har ett krävande jobb och börjar väldigt tidigt på morgonen. Funderar bara på hur långa dagar barnen har på dagis?

  • oslofru skriver:

   Barnen går i förskola. Min man är chef och kan anpassa sina arbetstider. Barnen går hela dagar på förskolan från 7-16.30 ungefär när jag är borta, men betydligt kortare dagar när jag är hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *