Lär sig av bror

Godmorgon,

Det känns som att vi har kommit in i en bra rytm nu i familjen. Pojkarna sover bättre på nätterna och dom är lättare att ha å göra med på morgonen.

syskon

Filip är en så snäll storebror och vill gärna lära Oskar allt han kan, vilket ger mig lite frihet och tid till att göra i ordning allt inför dagen i lugn och ro utan att barnen klänger på mig. Dom klarar sig liksom lite mer själva nu på ett helt annat sätt än vad dom gjorde tidigare.

oskar

Oskar går förresten några steg hit och dit nu. Hans första steg tog han 11 månader gammal, men det är först nu som det har släppt och han faktiskt börjar gå tre-fyra steg. Så jag antar att han kommer traska runt som aldrig förr innan hans ettårsdag om jag inte tar helt fel.

Jag har precis gjort klart matlådan och ska strax ta med mig pojkarna ner till förskolan. Sen blir det en sväng på gymmet och efter det ska jag åka och unna mig själv en ansiktsbehandling. Jag har fått tillbaka lite akne igen och jag känner inte att jag klarar att rensa huden själv, utan vill få hjälp till att klämma ut, rengöra, lägga mask och dessutom få lite härlig massage. Så jag har bokat en ansiktsbehandling vid lunchtid och det ska verkligen bli jätteskönt.

Hoppas ni har en fin dag allesammans. Vi hörs lite senare igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *