Frureinhold gästar bloggen

Hej alla oslofrus läsare 😀

Mitt namn är Jennifer Reinhold och jag driver varumärket frurienhold som innehåller tre olika kanaler. Förutom bloggen så arbetar jag aktivt med instagram och youtube där jag i juni skrev kontrakt med United sceens. Min Nish är föräldrarskap men med mycket inslag av mode och skönhet.

1

Jag har bloggat sedan 2007 och driver idag kanaler som når ut till väldigt många. 2015 fick jag utmärkelsen årets förebild inom sociala medier och 2016 kom jag på en hedrande andra plats i årets babyblogg. Jag älskar att sprida glädje, positiv energi och att hjälpa andra. Jag har en högskoleutbildning som hälsovetare med en kandidatexamen i pedagogik. I dagsläget arbetar jag dock enbart med mina sociala kanaler.

2

Jag är 27 år gammal, bor tillsammans med min man Robin och våra två barn, Hailey 5 år och chloe 1 år. Vi är alla involverade i blogg/instagram och youtube. Vi delar detta intresse vilket gör vår resa ännu lite roligare. Vi älskar att resa och upptäcka världen. Vi är också mitt uppe i att planera vårt bröllop som är nästa år i aug, vi kommer att gifta om oss då vi endast är borgligt gifta. Jag hoppas på storslaget bröllop med vänner och familj, ni kommer självklart att kunna följa allt via våra sociala kanaler.

 

3

Tusen tack för att ni tog er Tid att läsa och hoppas vi hörs fram igenom 🙂

Kramar Jennifer aka frureinhold

Mina sociala kanaler
Frureinhold – instagram
Http://frureinhold.se
Jenniferreinhold – youtube

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *