Morgonkaffen

Godmorgon, godmorgon ni alla underbara!

_MG_3724-3

Här sitter jag med morgonkaffen i högsta hugg och försöker vakna till liv. Eller, nä, nu ska jag faktiskt inte klaga för barnen sover betydligt mycket bättre nu för tiden. Sen vi slutade att ge Oskar ersättning på nätterna så har han bara vaknat till 1-2 gånger och då behöver jag bara gå upp och ge han lite vatten och sen somnar han om med en gång av sig självt igen.

Idag ville minstingen gå upp klockan 7 så det får jag verkligen vara nöjd med. Filip som har blivit äldre ligger fortfarande och sover som en liten stock och han får man väcka när det är dags för förskolan. Lustigt det där med sömn och hur man vänjer sig och anpassas efter varje period i barnens liv.

Idag blev jag inkallad för lite extra jobb, vilket jag bara tycker är roligt och tackade glatt ja! Jag blir så lätt rastlös när jag inte har något att göra och idag var en sån dag. Det enda som jag hade planerat var att jag ville träna och det hinner jag göra innan jag börjar, så det blev ju en alldeles perfekt fredag till slut! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *