Sockersött på alla sätt

Alltså, hur gullig är inte min granne?

När jag kom hem från gymmet förut så ringde hon och frågade om hon kunde få låna lite socker. Självklart kunde hon det tänkte jag och gav henne en påse socker som jag hade hemma stående i skafferiet.

Jag hoppade in i duschen och gick ner för att göra mig i ordning och efter en liten stund så plingade det på dörren och där stod min kära granne igen med nybakade, rykande färska, kanelbullar.

Susanna_jungblom_fika

Det fanns inte mycket annat att göra än att koka en kopp kaffe och sätta sig på altanen och fika dessa smaskiga bullarna.

kaffe_bulle_oslofru_susanna_jungblom

Ibland klaffar allting så himla bra. Jag var så himla sugen på något sött efter mitt hårda träningspass, plus att jag var tvungen att fylla på med lite kolhydrater. Visst kanske inte en bulle är det bästa om man vill hålla formen, men vad tusan – det är ju fredag! 😉

kaffepaus

Det var dessutom lägligt att få en lite paus innan jag ska iväg till jobbet. Då fick jag liksom en anledning till att njuta några minuter ute på verandan och dra åt mig lite av dom sista soliga och relativt varma sommardagarna.

puss_oslofru

Tack söta, älskade, Karina för att du är världens snällaste och sötaste granne! 😉

Hoppas ni har en dunderfin fredag allihopa och får en härlig start på helgen, vi hörs lite senare igen!

Massor med kramar till er alla <3

6 reaktioner på “Sockersött på alla sätt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *