September sommardag

Jag lyckades suga i mig lite av den härliga Septembersolen innan jag skulle iväg till jobbet. Fördelen med att bo så som vi gör med en relativt stor tomt är att barnen kan springa omkring och leka på gräsmattan medan jag sitter vid poolkanten och njuter av solen och ser på.september_sommar_pool

Man kan känna att det ligger lite kyla och lurar i luften, men solen är fortfarande tillräckligt varm för att det ska vara skönt att bada i poolen. Vi som tänkte stänga av värmepumpen för sommaren för några veckor sen var glada idag över att vi hade glömt det.

pool_susanna_jungblom

Det har varit en skön dag hemma, men nu är jag klar för jobb. Idag ska vi flyga till Spanien och det ska bli jättekul som vanligt! Jag kommer att komma hem i natt igen och får vakna upp imorgonbitti med min fina familj vilket jag tycker är så underbart och mysigt. Sen, den kommande veckan ska jag sova borta lite här och var, så därför försöker jag ta vara och njuta av timmarna med familjen när jag väl är hemma.

Hoppas ni har en mysig helg allihopa så hörs vi när jag kommit hem från jobbet igen. Kramar S

2 reaktioner på “September sommardag”

  • Jessica skriver:

    Är ni inte rädda att barnen ska trilla i poolen när ni inte har något staket eller liknande runt poolen? Jag hade inte kunnat koppla av med mina barn ute utan det, allt går ju så himla snabbt med barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *