Babblar på om familjelivet

Godmorgon på er!

Alltid när jag vaknar på morgonen så brukar jag ha en klar bild över vad jag önskar att blogga om och berätta om för er här på bloggen. Men idag, som dom tidigare dagarna så har jag vaknat upp med min fina familj och gått ner och ätit frukost. Så, med andra ord var det inget direkt spännande att berätta om och då, som idag tycker jag det är kul att kolla tillbaka i bloggarkivet.

Ännu en stor fördel med bloggen är ju att det är som en dagbok där jag har skrivit om tankar och samlat bilder kring stora händelser i livet och för exakt ett år sen så var jag så höggravid som man bara kan vara med Oskar.

höggravid

Idag för exakt ett år sen hade vi termin/bestämt förlossningsdatum och jag kände mig redo att föda. Jag var förberedd denna gången och var spänd på allt som skulle ske. Tyvärr kom ju inte lille plutt denna dagen, utan han bestämde sig för att titta ut några dagar senare och den förlossningen gick ju otroligt bra som ni redan vet. 😉

Det är en obeskrivlig känsla att få vara gravid och jag är glad och tacksam över att jag fått möjligheten att bära på, inte bara ett, utan två fantastiska pojkar i min mage. Däremot känner jag mig väldigt klar med barn och saknar inte att få bli gravid igen som jag hör att så många andra skulle vilja. Jag är glad över att jag har fått tillbaka min kropp efter två graviditeter med en viktuppgång på 20kg varje gång. Att vara en familj på fyra känns också optimalt och nu är vi bara spända på allt som kommer i framtiden. Allt  kul vi kommer att få uppleva tillsammans och alla fina år framöver när pojkarna kommer utvecklas och växa upp till små underbara individer. Livet är underbart och jag är så lycklig över allt som skett i mitt liv och hur fin min lilla familj är!

min_man

Det är såklart mycket jobb med två små barn i huset och speciellt nu som jag och min man har mycket på jobben. Dessutom så bor ju våra familjer och vänner i Sverige så därför får vi väldigt lite hjälp och har egentligen ingen som kan passa barnen för oss för att ge oss lite avlastning i vardagen. Men som tur är så hjälps vi åt och tar dagarna som dom kommer. Huvudsaken i ett förhållande när man har barn är ju att man lyssnar på varandra och försöker att se alla situationer från den ljusa sidan och prioritera varandras behov. Får jag sova lite på natten så tar M barnen på morgonen så att jag kan sova ut osv osv.

Nä hörni, nu babblar jag bara på här om allt och inget. Från graviditet till två barnsföräldrar och hej och hå. Nu måste jag lägga ifrån mig datorn och börja packa väskorna för nu ska jag sova borta i två nätter i Haugesund och Molde. Det blir en fin arbetsperiod med mycket ledighet så att jag får möjlighet att se städerna. M blir hemma med pojkarna och ska även på jobbresa till Trondheim medan barnen går på förskolan. Det blir spännande att se hur han ska hinna med det! 😉

Men i alla fall, over and out, hörs senare igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *