Sushi, Sashimi, Maki, Mums!

Hej på er!

Idag hann jag precis äta lunch med familjen innan jag skulle åka iväg på jobb i några dagar och det firade vi med hela familjens favoriträtt.

sashimi

Sashimi och sushi till mannen i huset, sticky rice till minstingen och maki i alla möjliga olika smaker till mig och äldste man.

sushi_barn

Självklart en vårulle var för att få lite värme i magen till den kalla sushin.

Man skulle kunna tro att pojkarna inte gillade rå fisk, men jo visst gör dom det! Vi har turen att pojkarna tycker om, i princip, allt! Sen är dom inte så kräsna heller utan äter det som bjuds och det är väl tur det eftersom varken jag eller M är speciella mästare i köket utan föredrar köpmat och sånt som är enkelt att laga.

maki_middag

Nu är vi i alla fall mätta och belåtna och jag är klar för att starta denna arbetsperioden med ett leende på läpparna!

Jag önskar er alla en härlig söndag så hörs vi nästa gång från Haugesund. Kram, kram S

4 reaktioner på “Sushi, Sashimi, Maki, Mums!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *