Glömde allt!

Godmorgon!

Herregud alltså, ibland kan jag nog vara den mest klumpiga personen i världshistorien. Igår ville jag ju umgås med pojkarna in i sista sekund, men tyvärr resulterade det i slarvig packning och jag glömde allt! Jag glömde att packa med mig privat jacka, privata skor och även lite varmare arbetskläder. Så igår stod jag och huttrade i min t-shirt och kom på sak efter sak som jag glömt att packa ner. Typiskt.

Så idag får jag helt enkelt starta dagen med att gå ut en tur på stan när butikerna öppnar för att köpa ett par träningsskor så att jag kan träna och även en jacka så att jag kan gå med ut och gå imorgon när vi ska till Molde då det ska vara kallare och lite halvkass väder.. Idag är det sol här i Haugesund så idag klarar jag mig relativt bra, men skor måste jag ju ha! 😉

Jag har med mig kameran denna gången också så jag hoppas att jag får tagit lite bilder under min lilla resa så ni får se vart jag är och vad jag hittar på.

familj

Kunde inte ladda upp bilder av någon konstig anledning så bjuder lite minnen från en härlig dag med lille posken (Oskar)

Nu ska jag ut på stan och shoppa. Puss och kram så hörs vi lite senare igen!

2 reaktioner på “Glömde allt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *