Ta vara på tiden

Trots att dom flesta gymmen på hotellen är rätt så små så försöker jag alltid ta vara på tiden och göra det bästa av situationen. Så idag satte jag på mig träningskläderna och försökte peppa och motivera mig själv med lite bra musik på högsta volym.

träning

Jag körde 20 minuter på roddmaskinen och svettades som en gris och efter det så gjorde jag några situps och så kände jag mig färdig. Det kanske inte var det tuffaste träningspasset jag gjort, men jag var ändå stolt när jag gick ner till rummet igen och hoppade i duschen. Ni vet, det är dom små förändringarna i vardagen som är viktiga för en sund och hälsosam livsstil.

Nu har jag precis gjort mig i i ordning och väntar egentligen bara på att klockan ska ticka på lite grann. Klockan två ska jag nämligen möta mina kollegor för att gå och äta lunch, vilket passar väldigt bra för jag är svinhungrig! 😉 Tjo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *