Hem till familjen

Godmorgon,

Att vakna upp på ett hotell och må så dåligt som jag gjorde när jag vaknade igår var en av dom värsta och jobbigaste upplevelserna jag någonsin varit med om. När man mår så dåligt så vill man inte vara hundratals mil borta från sin familj…

familjen

Så därför var det väldigt skönt när jag väl kom hem och fick slänga mig i famnen på min man och se mina pojkar en snabbis innan dom skulle sova.

oskar

Jag satt och skakade från att jag kom hem, med hög feber, till att värktabletterna börjat värka, då började jag svettas istället och försökte varva ner och komma till ro. Jag gick och la mig vid åttatiden och vaknade vid midnatt och hade feberfrossa igen.. Tog tablett och sov till sju.

Hela kroppen värker och för en gångs skull så vill jag lyssna på kroppen och vara hemma en dag till för att vila och återhämta mig så att jag inte blir mer dålig, utan hellre låta kroppen få en chans att bli frisk.

Det är så typiskt mig att inte ta sånna här täcken på allvar, så som att jag inte har haft mens på flera månader, har hostat i flera veckor och går ständigt och är trött och hängig. Nu ska jag vila och bli frisk på riktigt igen..

Kramar S

2 reaktioner på “Hem till familjen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *