September outfit och lunginflammation

Hej på er,

Jag kom precis hem från läkaren, gråtandes och helt förtvivlad.. Jag har åkt på en lunginflammation och måste gå på penicillin i 10 dagar.. Det var inte alls bra och jag har blivit sjukskriven till och med fredag nästa vecka…

På ett sätt så känns det som att jag får skylla mig själv för jag har mått dåligt under en längre tid utan att lyssna på min kropp. Eftersom jag var ny i jobbet så ville jag inte vara sjuk och intalade mig själv att jag mådde bra så att jag kunde fortsätta jobba. Nu i efterhand kan jag väl inse att det var fruktansvärt dumt och jag borde vetat bättre…

Men jag ska försöka att inte deppa ner mig och fortsätta att uppdatera bloggen så gott det går under tiden nu som jag är hemma sjuk. Som tur är så har jag bilder i arkivet så bloggen ska jag nog klara av att hållas levande trots allt!

september_outfit_oslofru

Här om dagen så var vi ute på en promenad och tog lite bilder och här har ni en typisk tidig höstoutfit, ni vet, när det varken är varmt eller kallt, solen lyser men shortsvädret är över.

outfit_höst

Solglasögon – Italien (liknande – LÄNK), Jeans – Dr.Denim LÄNK, Tröja – Gina Tricot, Linne – Modström LÄNK, Väska Gucci, Läppstift – Nyx LÄNK

lycklig_outfit

Enkelt, svart, grått och lite färg på solglasögonen för att piffa upp det hela. Det är ju superinne med mörka läppar nu till hösten. Jag tycker själv inte att jag passar så bra i läppstift, men har ändå gått för en lite mörkare färg på läpparna än vad jag brukar.

Nu ska jag lägga mig och sova en stund.. Hoppas att kunna sova bort febern. Massor med kramar till er alla så vi hörs lite senare igen.

Inlägget innehåller annonslänkar

8 reaktioner på “September outfit och lunginflammation”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *