Elcykel – Så coolt!

Sponsrat inlägg

Hej på er,

Jag ligger här hemma under en filt på altanen och internetshoppar – bästa sysselsättningen när man är sjuk och inte kan gör något aktivt. Det är skönt i alla fall att det är varmt ute så att jag kan vara utomhus och andas lite frisk luft.

I alla fall, på tal om shopping, vill ni veta vad jag verkligen har lust att köpa och är inne på just nu? Jo, en elcykel!

elcykel

Hur coolt är inte det? Fina är dom också!

Jag har ju ingen cykel eftersom den jag hade för länge sen, när jag var yngre, blev såld under en flytt. Så nu är jag på jakt efter en ny cykel som jag kan ha här hemma när jag till exempel ska till butiken eller lite kortare ärenden in till stan.

elcykel

Jag på min mammas cykel för några år sen. Jag älskar att cykla och lånar alltid hennes cykel när jag är i Sverige på besök.

Så varför en elcykel? Jo för att du får lite hjälp med farten när du inte riktigt orkar att trampa på själv. Det är ju en superbra grej när man ska cykla upp för uppförsbackar eller i motvind där motståndet är för högt för att man ska orka själv. Elcykeln har en integrerad motor som man laddar genom ett vanligt eluttag och en laddning håller i ca 35-50km och kan ta dig upp till hela 25km/tim. Man behöver inget körkort, så det är ju perfekt för en person som pendlar och dom inte har möjlighet att köra bil. Dessutom är ju dessa eldrivna cyklar miljövänliga vilket jag tycker är tip-top!

Jag älskar att cykla och tycker att det här med en elmotor på är en fenomenal idé, så jag ska kolla runt på Motorswedens hemsida och se om jag kanske klickar hem en cykel, eller möjligtvis två. Min man vill säkert också ha en om jag gissar rätt! 😉

Nu ska jag strax sätta mig och kolla igenom era frågor från frågestunden och svaren kommer upp imorgon bitti. Ni kan självklart ställa fler frågor under eftermiddagen om ni vill. Jag tittar helt säkert in här lite senare igen och säger godkväll. Kram, kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *