Holly & Whyte – Ny kollektion för barn!

Nu hörni ska jag avslöja en fantastisk nyhet – Nämligen att Lindex populära preppy koncept nu även finns att köpa till barn!

Som ni vet så är jag ett stort fan av Lindex och speciellt deras kollektion som heter Holly & Whyte. Tyvärr så har dom inte haft några kläder för barn, men det ändras nu då man från och med idag kan köpa deras barnkollektion på både internet och i butik!

lindex_holly_and_whyte_barnkollektion

Jag har självklart varit inne och kikat och hittat massor med fint både till mig och till barnen. Lovar att ta bilder och visar er så fort jag fått hem allt fint så ni får se 🙂

”Høstens Holly & Whyte-kolleksjon henter inspirasjon fra 60-tallet og kostskoler. Det korte skjørtet, den flettestrikkede genseren og club blazeren er selvskrevne innslag i nye, herlige fargekombinasjoner. I mønsterbildet ser vi ruter, striper og dyr på en artig og humoristisk måte. Fargeskalaen går i navy, mørkegrønt og klar gult med innslag av rødt.

Høstens kolleksjon kommer i størrelse 62-86 til baby og i størrelse 92-170 for barn. For dame inkluderer Holly & Whyte også større størrelser i sortimentet, noe som innebærer at deler av kolleksjonen går opp til størrelse XXL, som tilsvarer størrelse 52/54.

Høstens Holly & Whyte til dame og barn lanseres i alle Lindex-butikker og på lindex.com 8. september.”

lindex

Kollektionen är eftertraktad och det kommer förmodligen bli utplockat rätt så snabbt, Så in och shoppa med er nu så att ni får hem era favoritplagg i rätt storlek!

Kollektionen hittar ni HÄR till dam, HÄR till barn strl 92-122 och HÄR till barn strl 128-170   och HÄR till baby. 🙂

Kram, kram på er!

I samarbete med Lindex

4 reaktioner på “Holly & Whyte – Ny kollektion för barn!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *