Glass och utelek

Idag efter förskolan så fick Filip en glass för att hålla humöret uppe. Han sover ju inte på dagarna längre så när han kommer hem från en heldag på förskolan så brukar han bli rätt så trött om han inte får fortsätta att hålla igång.

glass_filip

Så därför blev det glass i stora lass ute på gräsmattan.

familj

Sen när glassen var uppäten så gick vi till baksidan och lekte med dom två favoritleksakerna – cykel och Bobbycar.

bobby_car_filip

Jag orkar inte mycket mer än att bara sitta vid sidan av och se på. Jag är fortfarande dålig, men börjar känna att det går åt rätt håll.. Hoppas att jag blir frisk snart så att jag orkar med mer i vardagen för för tillfället så orkar jag inte mycket alls..

Jag försöker att hålla igång bloggen, men det är tufft när man inte mår helt bra.. Hoppas ni har förståelse om det blir lite halvtrista inlägg om dagen. Lovar att komma tillbaka starkare och bättre än någonsin så fort jag blivit helt frisk igen.

Kramar på er och god helg !

3 reaktioner på “Glass och utelek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *