Hemma och myser

Hej på er,

Idag har jag varit hemma hela dagen och kurerat mig. Jag börjar känna mig lite bättre efter snart tre dagar med penicillin, men jag blir fort väldigt utmattad och man kan höra när jag andas att det är något som är i vägen i mina lungor.. Det är en lite speciell känsla och jag hostar en hel del, men är definitivt på bättringsvägen.

Jag hoppas att jag mår ännu bättre imorgon för då är det en väldigt viktig dag för vår lilla familj för imorgon är det nämligen Oskars 1-års dag! Tyvärr har jag inte ork till så mycket, men baka en kaka ska vi nog få till.

Pojkarna kommer strax hem från förskolan så jag tänkte ta en liten powernap så att jag orkar med att leka med dom lite grann när dom kommer..

En sak till, jag vill passa på att tacka er alla för att ni är så söta som önskar att jag ska krya på mig. Ni är för söta allihopa!

puss

Hihi, ber om ursäkt för min mans knallröda tshirt, men älskar att ha på mig hans stora och gosiga tshirts och pyjamasbyxor när jag går hemma och myser.

Puss på er!

2 reaktioner på “Hemma och myser”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *