Q/A – Svaren

Godmorgon på er!

Då kommer svaren på gårdagens frågestund.

1. Hej Susanna! Jag undrar hur det går med din tatuering? Gick det att få bort den? Jag vill själv ta bort en stor tattoo på ryggen men det verkar som att ingenting funkar? Tack för bästa bloggen!

Hej, jag håller fortfarande på att ta bort den och ska snart göra min 5e, eller kanske det är 6e behandling. Tyvärr finns det ingen laser som tar bort tatueringar på en behandling, utan man måste gå flera gånger för att se resultat. Jag kommer att skriva mer om detta efter nästa gång jag varit hos Eraze.

ta_bort_tatuering_oslo

På behandling hos Eraze

2. Kan du inte skriva vad du äter under en dag från morgon till kväll?

Ja du, sen jag började jobba så har mina måltider blivit extremt oregelbundna och det blir olika tider och innehåll från dag till dag. Men för att göra det enkelt så kan jag berätta vad jag äter en dag som jag går hemma och är ledig.

Till frukost äter jag laktosfri fil med müsli toppat med färska bär och en macka, helst med skinka ost, tomat och gurka.

Lunch blir det oftast varma mackor, så som panini eller toast.

lunch_stockholm

Till middag brukar Filip få bestämma, men vi älskar att grilla, äta sushi eller göra någon enkel husmanskost. Det bästa är när vi beställer hem sushi och kan äta den ute på verandan  i kvällssolen. 🙂

sushi

Till kvällsmys har vi alltid popcorn, lite lösgodis och ofta lite frukt så som melon och kanske lite färska jordgubbar.

3. Kan du visa vad det var ni köpte på Louis Vuitton sist? Du visade bara påsen men inte vad ni köpte… Krya på dig kramis

Kul att du frågar, hade helt glömt av att visa er det. Jag kan ta lite bilder på väskan sen, men vi köpte en travelbag med Louis Vuittons originalmönster. Lovar att ta bilder och lägga upp i bilden i ett senare inlägg!

4. Hur länge ska du jobba som flygvärdinna? Var det inte bara ett sommarjobb?

Du har rätt, det var ett sommarjobb som är över i oktober, men jag ska på intervju för att få fortsätta, vilket jag verkligen hoppas att jag får eftersom jag känner att jag äntligen funnit mitt drömjobb!

5. Hvor i verden ligger Tiwait og hvordan uttales det?

Hihi, Montenegro daah 😉

6. När ska du va me på tv???

Jag ska vara med i programmet Fødeavdelningen som visas på Kanal FEM här i Norge den 23 oktober.

tv_filmning

7. Om du vill visa små glimtar av ert hus o inredning skulle vara kul

Det ska jag absolut göra! Kommer i ett senare inlägg 🙂

8. Hur många år har du bloggat och vad är dina framtidsplaner? Kram

Jag har bloggat i ungefär 2,5 år. Ska jag vara ärlig så har jag inga direkta framtidsplaner utan försöker leva i nuet och ta dagarna som dom kommer. Jag är så lycklig med mitt liv så som det är idag och vill ha det så här för alltid. Om jag får möjligheten att leva med min underbara familj, fortsätta blogga och jobba som flygvärdinna i framtiden så är det allt jag någonsin kunde önskat mig.

9. Vad kostar ert hus?

Krya på dig finis 

Exakt vad huset kostar önskar vi inte att gå ut med, men om vi någon gång i framtiden bestämmer oss för att sälja så lovar jag att ni får veta vad det blir värderat till. 🙂

hus

10. Vilka är dina favorit bloggar? ????

Jag läser Blondinbellas blogg, kollar också in lite slumpvalda bloggar på bloggspaning ibland.

11. Har ni inte funderat på att anlita en nanny eller liknande för att få avlastning med barnen? I alla fall när du är borta och jobbar, så att barnen slipper ha så långa dagar på förskolan?

Vi har pratat om Nanny eller Au Pair. Men jag har svårt för att lita på andra med mina barn. Vi är så nöjda med förskolan och dom som jobbar där, så det fungerar fint för oss och våra barn och i dagsläget klarar vi oss utan extra hjälp.

12. Vad var det du föll för hos din man?

Tro det eller ej, men det var kärlek vid första ögonkastet då jag träffade min man. När jag såg han för första gången så gick jag med armarna rakt ut för att krama om honom och där, i hans famn, ville jag stanna.

min_man

Han är allt jag någonsin kunde drömma om, perfekt på alla sätt och vis. Han är omhändetagande, omsorgsfull, snäll, givmild, omtänksam, kärleksfull osv osv osv. Listan kan göras lång, han är helt enkelt perfekt!

Det var dom frågorna det. Nu ska jag göra lite frukost och lägga mig på soffan under en filt och se på film. Livet som sjukling.. 😉

2 reaktioner på “Q/A – Svaren”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *