Grattis Oskar 1 år

Idag fyller Oskar 1 år och det ska firas så gott som det bara går med familjen samlad här hemma. Det är en minnesvärd dag som vi sent kommer glömma och självklart ska jag berätta för er hur dagen blir när jag får tid till det. Nu blir det frukost med massa mys och presenter!

Här kommer lite utplockade bilder från Oskars första år:

oskar Oskar syskonkärlek oskar Filip_och_oskar familj tvåbarnsmamma familjen Filip_och_Oskar Oskar familj syskonkärlek mammaledighet_norge familj familj_kärlek oskar familj_porträtt mamma_oskar syskonkärlek Oskar oskar_badar_pool mamma_Oskar oskar_gungar familj_mamma oskar mamma_oskar lycklig_oskar

Min älskade Oskar! Tack för att du är den du är och att du gjort vår familj fulländad och fylld av kärlek till max och lite till. Du är en sprudlande liten individ med din egna otroliga personlighet som får oss alla att smälta. Bara att se på dig får mig att fälla en tår av glädje. Du och din bror betyder allt för mig!

Grattis på din 1 årsdag älskade Oskar, mamma älskar dig <3

12 reaktioner på “Grattis Oskar 1 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *