På poolskyddet

Barnen ville så gärna bada förut idag, men eftersom jag inte är helt i form så kunde jag tyvärr inte bada med dom och M var inte heller så sugen. Så efter en lång stund insisterande från Filip så fick dom till slut bada, men inte i poolen, utan på!

poolskydd

Tokarna slängde av sig kläderna och hoppade på poolskyddet, fram och tillbaka. Gladare barn var det länge sen jag såg!

barn_syskon_poolskydd

Nu är det säkert en och annan som kommer tycka till och säga att jag är galen som låter mina barn leka på poolskyddet, men det struntar jag i. Ibland får man vara lite busig och så länge ingen kommer till skada så är det väl hur lugnt som helst att låta barnen ha kul tillsammans, även fast det egentligen inte är helt rätt.?

Jag är nog en sån mamma som låter mina barn göra lite som dom vill så länge dom är lyckliga.

poolskydd

Dom kanske får bestämma lite för mycket och får lite extra, vilket kanske gör dom lite bortskämda. Men det är mina barn och jag vill ge dom allt dom önskar sig. Att se dom lyckliga är det bästa jag vet och det är dom som förgyller hela mitt liv. <3

6 reaktioner på “På poolskyddet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *