Ombré naglar

Jag blir rastlös och nästintill galen av att bara gå hemma och vila och vänta på att bli helt frisk. Som tur är har jag en underbar vän som var ledig och hade tid att komma förbi. Hon håller på att utbilda sig till nagelteknolog och ville prova att piffa till mina naglar. Det var mysigt med besök och att få fina naglar igen fick mig verkligen att må lite bättre. 🙂

ombre_akryl_naglar

Man känner sig alltid lite friskare på något sätt när man är fräsch. Så om man duschar och känner sig ren, samt tar hand om sin kropp så mår man liksom lite bättre, eller hur?

apple_watch

Mina naglar såg inte alls särskilt fina ut innan, plus att en nagel hade gått helt av, så nu, med fixade ombrénaglar så mår jag aningen bättre igen! 😉

ombre_akryl_naglar

Nå, vad tycks? Fina va?

Nu ska jag återgå till vilandet på soffan. Tjo! 

2 reaktioner på “Ombré naglar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *