Gullegossar på förskolan

Godmorgon!

Då har jag precis kommit hem igen efter att ha lämnat mina små gullegossar på förskolan.

oskar

Jag trodde att det skulle bli jobbigt att lämna minstingen där eftersom att han började innan han ens var 1 år, men det har gått över all förväntan faktiskt! Han trivs jättebra och Filip tycker det är så kul att ha sin lillebror där, vilket gör att det där dåliga samvetet blir aningen mindre eftersom jag vet att dom har varandra.

Jag mår betydligt mycket bättre idag. Det är som att penicillinet verkligen har gjort sitt och botat min dumma lunginflammation. Äntligen. Dock är det lite trist eftersom jag hatar att bara gå hemma och vila när jag tycker att jag mår bra. Jag ska ju tillbaka till doktorn på torsdag för att ta prover så att vi ser att jag verkligen är frisk på riktigt och inte bara inbillar mig. Tydligen så kan lunginflammation vara lite lurigt, så man måste vara försiktig.. Men när jag fått bekräftat, svart på vitt, så kan jag äntligen hitta på saker igen och så fort sjukskrivningen är ute så kan jag även börja jobba igen. Tror i och för sig att det är bra att jag blev sjukskriven för om jag inte hade det hade jag säkert börjat jobba för tidigt och blivit dålig igen.

I alla fall, tiden går ju fort och plötsligt är veckan över som tur är. Kanske jag skulle passa på att måla nu när jag ändå måste ta det lugnt? Hmmm, ja hörni, tror faktiskt att jag ska göra ett försök! 🙂

4 reaktioner på “Gullegossar på förskolan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *