Louis Vuitton, Keepall Bandouliére 55

Under min Q/A fick jag frågan om jag inte kunde visa vad det var vi köpte på Louis Vuitton senast vi var där. Som ni vet så är jag och min man väldigt glada i fina märken och när vi var i stan senast så gick vi förbi en av mina favoritbutiker, Louis Vuitton, och köpte en travelbag.

KEEPALL BANDOULIÈRE 55

Det lustiga är att jag ville in där för att köpa ett par nya skor, men när jag inte hittade några som passade så fick min man för sig att vi skulle kolla på väskor istället och efter några glas champagne och prat med en duktig säljare så gick vi därifrån med en ny resväska.

louis_vuitton_travelbag

Jag älskar den och jag är så glad att vi gick för originalmönstret med guldiga detaljer. Jag trodde faktiskt att själva LV mönstret var deras original, men säljaren berättade för oss att det är denna brunrutiga modellen som var deras första och därmed originalet. Vi köpte modellen Keepall Bamdouliére storlek 55, vilket är den största storleken som man kan ha med sig på flyg.

Det lustiga var att när vi satt där och skulle köpa den så fick vi ju såklart graverat in våra initialer, men eftersom vi inte kunde bestämma vems initialer vi skulle ta så kom vi till slut fram till att vi kunde ha bådas! 🙂

louis_vuitton_väska

Mina initialer på ena sidan och min mans på andra.

louis_vuitton_väska

Så nu kan båda två använda väskan! 😉 Hehe.

Jag älskar, som sagt, Louis Vuitton och har mängder av väskor därifrån, men en stor travelbag hade jag saknat så nu känner jag att min lilla samling har lite av varje, vilket känns toppen!

louis_vuitton_bag

Denna väskan känns dessutom väldigt rejäl och ordentlig och kommer få vara med oss på många resor framöver.

Yes, det var det! Nu fick ni svaret på vad det var vi köpte sist vi var på LV.

Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta mig på verandan. Det känns som att September har bjudit på bäst väder av alla månaderna i år. Så härligt.

29 reaktioner på “Louis Vuitton, Keepall Bandouliére 55”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *