Sommarstängt

Jaa hörni, då känns det väl ändå som att sommaren officiellt var över för i år..

hus

Ser ni vilken fin julgran som plötsligt har dykt upp på vår tomt förresten? Den ska jag lätt klä i julgransljus till vintern. Tanken på att klä hela huset i ett amerikanskt christmashouse har ju ärligt talat slagit mig en och annan gång sen vi flyttade in 😉

hus

Skämt åt sido. Nu är i alla fall poolen avstängd och alla dynor nedpackade, grillen tvättad och fräsch till nästa år, gräset är klippt och alla leksaker inlagda i garaget. Det känns lite bittersött att sommaren är över, eftersom jag självklart älskar den varma årstiden, men samtidigt älskar hösten och den mysiga vintern. Så, vi säger tack och hej för sommaren detta året och ser fram emot dom kommande månaderna där vi får spendera den mesta tiden inomhus. Jag har lust på nya mattor, gardiner, kuddar och massor med annat nytt och fint till hemmet.

Imorgon ska jag till läkaren igen för att ta prover som visar om lunginflammationen är helt borta eller inte. OM jag är helt frisk så ska jag nog ta mig en sväng till stan för att shoppa lite nytt höstfint till hemmet. Hoppas, hoppas. 🙂

16 reaktioner på “Sommarstängt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *