En liten dejt

Idag smsade jag min man och frågade om han hade lust att gå på lunchdejt med mig. När han svarade ”Ja det vill jag” så pirrade det nästan till lite i magen och så plockade jag fram mitt smink och gjorde mig i ordning. 🙂

Vi möttes på en av våra favoritrestauranger och beställde en pasta och en pizza, satt och pratade om allt möjligt och bara njöt av att få vara själva för en stund.

lunch

När vi hade ätit upp så gick vi och shoppade lite grann och hade det mysigt bara vi två. Det är inte ofta vi får tid och möjlighet att vara tillsammans, bara vi, utan barnen. Tyvärr så gick tiden alldeles för fort, för rätt som det var så var vi tvungna att åka och hämta pojkarna på förskolan.

Det har varit en sån otroligt mysig dag och nu ska vi hoppa i duschen och badkaret hela familjen. Jag och Oskar badar och Filip har börjat föredra duschen med M. Varje dag som barnen går i förskolan så är vi tvungna att bada dom när dom kommer hem eftersom dom alltid är ute och leker och brukar komma hem med hela blöjorna fulla av sand. Så det har blivit en mysig liten före-läggdags-rutin.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll allihopa, kram, kram S

5 reaktioner på “En liten dejt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *