Familjedag

Idag har vi haft en sån där riktigt härlig familjedag som startade på Ikea och avslutades på ett köpcenter med massa shopping och god lunch.

sushi

Självklart blev det sushi eftersom Filip fick bestämma. Det passade mig och M också eftersom det har blivit en stor favorit i det sista. Oskar sov under lunchen, men som tur var så hade vi med oss lite mat till honom som han fick när han vaknade. För det mesta så äter vi alltid allihop samtidigt, men idag var det lite skönt att bara fokusera på Filip för en gångs skull och kunna njuta av maten utan allt för mycket stress.

sushi_lunch

Jag tog massor utav söta bilder på pojkarna från när vi var på Ikea, men eftersom vi precis kom hem och pojkarna ska lägga sig så får jag fixa med det senare, eller imorgon. Jag har ju som vanligt lust att krypa upp i soffan, se på någon bra film, äta gott och mysa med min man så fort barnen somnat, så antar att bloggen får vänta tills imorgon. 😉

1 reaktion på “Familjedag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *