Årets boligmässa

Vi droppade korvgrillningen i skogen idag och åkte istället till årets boligmässa på Telenor Arena. Både jag och M hade fått inbjudan och eftersom vi båda två är husintresserade och shoppinggalna så bestämde vi oss för att ta en tur. Filip fick på sig sin nya tröja från Lindex nya barnkollektion för Holly & Whyte och kände sig sååå stilig!

Filip_lindex

När vi var påklädda och väskan var packad så åkte vi iväg till mässan. Båda barnen somnade i bilen dit så dom var på toppenhumör när vi kom fram som tur var.

boligmessa_telenor_arena

Pojkarna fick varva mellan att sitta i vagnen och komma upp och gå ibland när dom blev uttråkade medan vi gick runt och shoppade loss. Vi köpte lite kristall-ljusstakar, mat och annat plock och så beställde vi även hem befaring på att lägga nytt golv. Jag är så trött på våran ”gula” ekparkett och är sugen på att lägga ljusare laminatskivor som tål lite mer. Vi ångrade ju dessutom att vi inte la in golvvärme, så då lägger vi till det på samma gång. Detta kommer nog gå på en hel del, men på mässan hade dom väldigt bra priser, så nu kommer det hem några till oss för att ge oss en exakt pris så får vi se om vi bestämmer oss för att gå för det eller inte.

kärlek_familj_Filip_mamma

Det blev några mysiga timmar på boligmässan och jag måste faktiskt säga att detta året var aningen bättre än förra, så jag ser redan fram emot att se vad dom har att bjuda på nästa år igen.

Imorgon är det vardag igen och barnen ska på förskolan och både jag och M ska jobba. Men först är det läggdags för dom små och mys för oss stora. Perfekt söndag och en underbar söndagskväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *