Hösten är här

Godmorgon!

Idag ville Filip upp och hoppa redan 05.30 och eftersom min man nu har blivit förkyld så var det en självklarhet att jag skulle gå upp och umgås med min lille plutt. Som tur är så vill han inte vara så aktiv, utan se på ”Apa” på Netflix, vilket ger mig möjlighet att jobba med bloggen och redigera bilder som jag annars har väldigt svårt att få tid till. Så ibland är det inte så tokigt trots allt att gå upp långt innan solen gått upp.

Nu är, för övrigt, hösten här på riktigt och passande nog jag har fått hem den perfekta höstjackan som verkligen känns helt rätt nu när löven börjar falla ner från träden.höst_outfit_lindex

Jacka – Lindex, Väska – Louis Vuitton, Skor – Zara, Klocka – Iwatch + Hermés, Byxor – Dr.Denim

höst_outfit_lindex

Vad jag vet så gillar dom flesta sommaren, men jag måste uppriktigt erkänna att jag gillar hösten bäst. Det är lagom varmt och dom flesta dagarna, i alla fall nu i September, är det fint väder och luften känns frisk. Naturen börjar omvandlas i massa vackra färger och trädens löv börjar falla ner på marken. Man kan börja klä sig i fina höstkläder och det blir mysigare inomhus eftersom man kan börja tända ljus inne när mörkret faller på. Hösten är mysig helt enkelt och fin på alla sätt och vis.

höst_outfit_oslofru

Idag är det söndag och vi tänkte packa en väska med korv, bröd, kakor och varm choklad och bege oss ut i skogen för att grilla korv och ha det mysigt vid någon sjö.

Hoppas ni får en mysig söndag, så tittar jag in här lite senare igen. Kramar S

Inlägget innehåller adlinks

6 reaktioner på “Hösten är här”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *