Laser och sovrumsinspiration

Godmorgon,

Vilken natt! Visst är det härligt att vara mamma på dagtid, men på natten är det en helt annan femma. För det mest så brukar M ta Oskar på natten om han vaknar, men eftersom han varit så förkyld i det sista så tänkte jag vara snäll och låta han sova en natt. Självklart var det den natten Oskar hade bestämt sig för att vara vaken från 1-02.30 och sen upp och hoppa vid 05.30. Tjoho, just my luck!

Men, men att lära sig hantera lite sömn är något man lär sig så fort man blir gravid och sen håller det i sig till barnen lärt sig sova hela nätterna förmodar jag.

Idag är jag ledig igen, men det betyder inte att jag har så mycket fritid för det. Först så ska jag äta frukost med pojkarna och sen gå ner och lämna dom på förskolan. Sen efter det ska jag till gymmet och träna ett TRX-pass och efter det ska jag bara hem, duscha, slänga i mig något att äta och sen iväg ner till stan för att gå på laserbehandling hos Eraze.

hej

Jag vet att ni är många som är nyfikna på hur det går med acneärren och även med tatueringen. Ännu är den inte helt borta, men som jag nämnt tidigare så tar det lite längre tid att få bort tatueringar på fingrarna eftersom man har sämre blodcirkulation där. Men att det är möjligt att trolla bort tror jag faktiskt på, men det återstår helt enkelt att se hur lång tid det tar.

Jag har dessutom blivit helt inställd på att jag vill göra om i sovrummet nu. Eller, göra om och göra om, snarare lägga ner lite tid och pengar på att äntligen få sovrummet fint. Vi har ju inte gjort någonting alls där eftersom vi har fokuserat på att få klart på nedervåningen och allt ute på vår tomt så vårt sovrum har blivit nedprioriterat och bortglömt. Men nu, nu så har jag lust att lägga ner lite tid på att få det fint där. Jag sitter ständigt och scrollar igenom Instagram och Pinterest för inspiration, men än har jag inte hittat drömrummet som jag har lust att kopiera. Jag tror att jag har hittat färger som jag har lust att gå för – blåa toner med guldiga detaljer. Är det någon av er som har tips och idéer på hur man kan göra för att få det mysigt på sovrummet så får ni gärna säga till!

Nu ska jag återgå till frukost med grabbarna,

Tjo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *