Elixir hudvårdsprodukter

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott för det har jag! M tog barnen i natt så att jag skulle få sova. Oskar hade sovit hela natten till 5, så det var ju bra. Jag tror kanske att det kan vara så att jag stressar för mycket och springer upp till honom för minsta knyst och snarare stör honom när han sover? I vanliga fall så somnar han ju bäst om av sig själv. Om jag ska vara helt ärlig så är min man bäst med barnen på nätterna, lugn, rofylld och trygg, precis det som barnen behöver.

På tal om något helt annat så tänkte jag att jag skulle visa er vad jag använder mig utav för ansiktsprodukter då det är många av er som frågat då jag skrivit en del om mina akneproblem.

elixir_hudvårdsprodukter

Jag använder mig utav produkter ifrån märket Elexir som min hudterapeuterna på Eraze har tipsat mig om och rekommenderar att jag använder.

elixir

Dessa produkter är väldigt bra för oss med problemhy och akne, men passar även för de som önskar att rengöra huden på djupet.

acnepads_elixir

Mot tillfällen då jag får utbrott, så som dagarna då jag ska ha mens, under stressiga perioder eller bara helt utan anledning, så tar jag och använder dessa Anti-Acne pads. Dom fungerar otroligt bra och lugnar ner huden när man får dessa dumma utbrott.

elixir_eraze_oslofru

Jag använder Acne Clearing Cleanser när jag tvättar ansiktet då denna hjälper till att ta bort döda hudceller och öppnar upp tillstoppade porer. Den innehåller dessutom glykolsyra som har en peelande effekt och ger en slätare och renare hud.

Sen har jag padsen mot utbrott som även den innehåller glykolsyra, men också salisylsyra som förebygger för att få aknen tillbaka.

Niactil 4% är en gel som hjälper huden att hålla på fukt, samt motverkar linjer och ojämn pigmentering. Den lugnar ned huden och tar bort rödhet. Den här krämen är väldigt bra för mig då jag har melasma och röda akneärr.

Till sist använder jag Acticlear som är den enda produkten i Skandinavien med 15% azeloglycine som motverkar rödhet i huden, ojämn pigmentering och oren hud. Gelen ger lätt peeingeffekt samtidigt som den tillför fukt och har antibaktriella egenskaper.

Jag är väldigt nöjd med mina produkter från Elixir och jag har tack vare dessa, samt laserbehandlingarna, blivit mycket bättre i huden vilket jag är evig tacksam för.

Det har varit, snart, 8 väldigt tuffa år med extrema hudproblem och fruktansvärda akneutbrott och tyvärr så är det svårt att veta vad det är som fungerar eftersom vi alla är olika och vår hud reagerar på så olika sätt. Men jag kan bara berätta vad som fungerat på mig och hoppas att det kan hjälpa er också. När jag gått på ytterligare några behandlingar så ska jag visa er resultaten man kan få med hjälp av rätt produkter och metoder.

Ni får fråga mig vad ni vill om ni undrar över något när det kommer till det här med problemhud så ska jag svara er så gott jag kan.

Massor med kramar, S

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *