Hatt, Hermés och mörka läppar

Shiiit! Jag gick och la mig efter att jag lämnat pojkarna förut eftersom jag kom hem sent igår från jobbet och gick upp alldeles för tidigt på morgonen. Jag tänkte egentligen bara vila lite grann och kanske powernapa i 30 minuter, men vaknade nu!! Nästan 4 timmar senare!

Detta gör att jag får lite bråttom och vet inte om jag ens hinner med allt som jag skulle få gjort idag. Egentligen ville jag träna och fixa naglarna, men det hinner jag verkligen inte. Så jag får prioritera att handla åt pojkarna, sminka mig, packa väskan och fixa här hemma. Jag ska nämligen sova borta i två nätter nu så M ska vara själv med pojkarna och då kan det vara snällt att fylla kylen innan jag drar.

På tal om något helt annat så tänkte jag snacka lite höstmode och något som är riktigt inne just nu är läppar. Jag har väldigt svårt för att känna mig bekväm i mörka läppar, men vill du vara helt rätt i höst så borde du rocka hatt och en mörkare ton på läpparna.

höst_hatt

Klocka – Iwatch + Hermés, Tröja – Filippa K, Hatt – Här, Läppstift – NYX

oslofru_hatt

Jag har, för övrigt, sån himla stor lust att göra något drastiskt åt mitt hår. Nästa gång jag ska hem till Sverige så ska jag boka en tid hos frisören, för jag fick nämligen ett presentkort på klipp och färg av mina föräldrar. Frågan är bara vad jag ska hitta på. Har ni tips? 😉

2 reaktioner på “Hatt, Hermés och mörka läppar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *