Gucci pass

Godmorgon!

Nu är jag, som sagt, i Kristiansand. 🙂

Idag har jag väldigt mycket fritid och börjar inte jobba igen fören senare i eftermiddag så jag tänkte att jag skulle ut en sväng på stan. Med mig har jag min fina lilla passhållare som jag fick av M när jag startade i detta jobbet och varje gång jag går ut på stan när jag är hemifrån så tänker jag på min fina man.

gucci_pass

På måndag har vi 3 årig bröllopsdag så jag tänkte att jag kanske skulle försöka hitta något fint att ge honom. Frågan är bara vad. Vi kommer inte att fira denna bröllopsdagen något speciellt eftersom jag ska göra en sak på måndag som gör att vi inte kommer ha någon möjlighet att hitta på något märkvärdigt. Så därför tänkte jag att en symbolisk present hade varit lite kul.

Vi får se vad jag hittar här i Kristiansand helt enkelt.

Sen så har två av mina naglar gått av så jag måste hitta en nagelstudio som gör akryl så att mina naglar blir fina igen. Jag har ingen aning om det finns någon som har tid här, utan vi får helt enkelt se om jag kommer över någon som har drop-in.

Puss och kram på er så hörs vi lite senare igen 🙂

6 reaktioner på “Gucci pass”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *