Älskade familj

Godmorgon!

Först vill jag bara be om ursäkt över att bloggen legat nere nu i nästan två dygn. Detta beror på en verifiering från min .com domän som inte hade genomförts i tid. Men nu ska allt vara uppe och gå som vanligt igen.

I natt kom jag hem vid 03.00 och la mig och somnade som en stock. Dock vaknade jag vid åttatiden då jag hörde barnen nere i köket och var tvungen att få komma ner och säga hej eftersom det var så länge sen jag såg dom sist och jag dessutom visste att dom skulle åka iväg sen senare på förmiddagen.

pappa_syskon_familj

Finner inga ord över hur skönt det var att få vakna upp hemma och spendera morgonen tillsammans med pojkarna.

pappa_syskon_familj

Dom är så goa ihop och efter att M får vara så mycket själv med dom så har dom verkligen fäst sig fast vid sin pappa på ett underbart fint sätt. Jag satt bara och såg på dom imorses och blev så glad över hur fina dom är..

pappa_syskon_familj

Jag ska åka till jobbet och pojkarna ska åka till Sverige för att fira deras kusin som har fyllt år. Supertrist att jag inte kan följa med, men det blir jättekul för barnen att dom får åka dit och umgås med M´s sida av familjen lite grann.

pappa_syskon_familj

Imorgon händer en väldigt stor grej i mitt lilla liv, men mer om det får ni veta då. Kramar S

2 reaktioner på “Älskade familj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *