Bröstförstoring, operation 2

Då, mina vänner, ska jag berätta för er om min andra och slutgiltiga operation i denna bröstförstoringsresa som jag har varit igenom. Första operationen kan ni läsa om här.

Igår genomförde jag alltså själva bröstförstoringen och allting startade med att jag kom till kliniken en timma före jag skulle opereras och blev visad in till ett jättemysigt rum där även M fick följa med.

I rummet fick jag byta om till en morgonrock och lägga mig i en mjuk säng med varma täcken. Dom spelade lugn musik och min man fick vara vid min sida hela tiden. För att jag skulle slappna av fullt ut så fick jag även en lugnande, samt emlasalva på blodkärlen som han skulle sticka i så att jag inte skulle få det minsta lilla ont. Sen fick vi vänta en stund i rummet så att jag ska bli så lugn som möjligt innan det var dags att sätta i kanylen, vilket gick lätt som en plätt denna gången. På ett stick fick anestesiläkaren in den och det kändes ingenting. Jag kände mig trygg, lugn och tacksam över att M fick vara med mig hela tiden och till och med in till kirurgen där vi skulle bestämma storlek och utseende på brösten.

Sen gick vi in till operationsrummet och då fick M gå, så vi pussades och sa hejdå. Men trots att han gick så kände jag mig ändå trygg och i goda händer.

När vi kom in i rummet där jag skulle opereras så hade dom värmt filtar till mig så att jag inte skulle frysa och så fick jag lägga mig på en brits. Jag låg bekvämt och kände mig lugn eftersom anestesiläkaren var hos mig hela tiden och informerade om vad vi skulle göra och vad som hände steg för steg, plus att jag hade en sjuksköterska jämte mig som höll mig i handen, vilket gav mig all trygghet i världen. Mer än vad jag kunde önska mig.

Jag somnade in lugnt och stillsamt och vaknade sen upp i rummet där jag låg från början, i den sköna sängen med varma täcken och min man vid min sida.

Operationen hade gått över all förväntan och jag hade inte det minsta ont.

Jag fick ligga kvar så länge jag önskade men kände mig pigg relativt fort. Tomatsoppa och macka serverades och när jag var mätt, belåten och hade fått sitta upp och provat att gå och allt såg fint ut så var det dags för mig och min att åka hem.

Jag är oerhört tacksam och nöjd över min andra operation och jag är så glad att allt har gått så bra.

bröstförstoring_oslofru

Jag har redan tagit bort kompresserna och det ser väldigt bra ut! Jag är extremt nöjd över resultatet eftersom det ser naturligt ut och passar min kroppsform alldeles perfekt. Det är ju så här jag ska se ut, så här jag vill se ut och så här jag mår bra över att få se ut. Jag är så lycklig!

Har ni några frågor angående bröstreduktion eller bröstförstoring så är det bara att fråga på så ska jag svara så gott jag kan.

Kram på er så länge!

6 reaktioner på “Bröstförstoring, operation 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *