Holly & Whyte – Den perfekta kappan

Vi ska snart hämta Filip på förskolan, men först tänkte jag titta in här och visa er denna dunderfina kappan från Lindex och deras Holly & Whyte kollektion. Jag älskar dom guldiga detaljerna till den marinblå färgen.höst_outfit_lindex

Kappa – Lindex, Holly & WhyteVäska – Louis Vuitton, Jeans – HärSkor – Vagabond

höst_outfit_lindex

Denna eleganta kappan passar mig och min stil perfekt och den kommer förmodligen användas flitigt dom kommande månaderna nu som hösten börjar smyga sig på ordentligt.

höst_outfit_lindex_jacka

Oskar är förkyld, M är hängig och jag börjar också känna mig lite tät i näsan. Filip är den enda i familjen som är helt hundra för tillfället. Vi får hoppas att det bara är någon tillfällig förkylning som inte håller i sig.

Men nu måste vi ner till förskolan och hämta lilleman. Tjo!

8 reaktioner på “Holly & Whyte – Den perfekta kappan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *