Myser

Godmorgon,

I natt fick jag sova hela natten så jag mår faktiskt betydligt mycket bättre idag, så imorgon ska jag äntligen till jobbet igen.

syskon

M har varit vaken i natt så han fick lite sovmorgon så jag sitter nere i vardagsrummet och umgås med pojkarna som myser med varandra och ser på tv. Dom är så otroligt goa med varandra och jag är så glad över att vi fick barn tätt. Eftersom dom är födda relativt tätt så har dom liksom växt ihop och vill alltid vara nära varandra.

syskonkärlek

Vi ska strax duka fram frukost.

Det blir en lugn dag idag igen. Trots att jag mår bättre så vill jag ändå ta denna dagen till att verkligen vila och bli 100% frisk så att jag inte åker på nåt igen. Jag tror det var en kombination av att jag började jobba för fort efter min lunginfammation och att jag opererades som gjorde att kroppen sattes i någon försvarsposition och gav mig en förkylning för att få mig att inse att vila är det som behövs för att komma back on track.

I alla fall, imorgon är jag redo för vardagen igen och jag kan knappt bärga mig till att få komma ut igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *