Rabattkoder! – Shoppa smartare med Rabble

Sponsrat inlägg i samarbete med Rabble.se

Hej på er,

Nu tänkte jag att jag skulle tipsa er om en riktigt smart grej. För ni alla vet ju att jag är helt galen i shopping och framförallt då internetshopping. Hur smart hade det då inte varit om man kunde få rabatt på allt man shoppar? Det kan ni nämligen få hos Rabble!

Just nu har rabble kampanj med Make Up Store, vilket ger 20% rabatt på på hela köpet hos Make Up Store via Rabbles app. Tjohoo!

smink

Själv är jag helt galen i smink så därför är detta ett erbjudande som jag definitivt kommer att utnyttja. Jag fick ju lära mig en hel del när det kommer till smink och hur man lägger en fin vardagsmake när jag var hos NK på ett av deras event i somras.

För mig är det viktigt att få sminkningen att se naturlig ut med en tunn foundation som inte känns på hyn, markerade ögonbryn och lite rouge på kinderna. Mer en så är inte nödvändigt för att jag ska känna mig vacker för dagen.

toppbloggare_susanna_jungblom

Så, om ni behöver fylla på er necessär med lite nytt smink så passa på nu när ni har 20% på hela Makeupstore via Rabble. 😉

Sen måste jag även säga att Rabble.se har så otroligt mycket mer än bara smink! Dom har rabattkoder nästan överallt. Så innan du shoppar borde du ta en titt för att se om det du ska köpa går att få billigare hos Rabble. Det är så onödigt att köpa saker för fullpris när man kan få det för en billigare peng. Allt blir ju mycket roligare när man känner att man har gjort ett fynd! Tycker inte ni det?

2 reaktioner på “Rabattkoder! – Shoppa smartare med Rabble”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *