Starkt beroende

Godmorgon!

Måndag och äntligen tillbaka till en normal vardag igen med jobb för oss stora och förskola för dom små.

kaffekopp

Tack gode gud att det finns kaffe i världen för utan en stor kopp med färskt rykande bryggt kaffe på morgonen så hade jag inte klarat av att starta dagen. Ett starkt beroende jag har skaffat mig sen många år tillbaka..

starbucks_kaffe

Det lustiga med kaffe är att jag kommer ihåg hur äckligt jag tyckte att det var att dricka i början. Men att doppa mina ostmackor i min mammas kaffe var en riktig succé och det var så min kärlek för kaffen började. Sen var man ju ”vuxen” när man blivit tonåring och då beställde jag kaffe på café, men med en liter mjölk och några matskedar socker såklart. Åren gick, sockerbitarna blev färre och mjölken mindre och nu älskar jag min kaffe svart.

morgonkaffe

Idag vet jag inte riktigt vart jag ska flyga eftersom jag sitter på standby, men jag hoppas att jag får komma ut och flyga för nu har jag nästan klättrat på väggarna och längtat som en tok efter att få komma ut och jobba igen. Tokigt egentligen hur mycket man kan älska sitt jobb 🙂

4 reaktioner på “Starkt beroende”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *