Mitt liv känns helt perfekt!

Ååå vet ni vad? Imorses när jag kom till jobbet så kollade jag mailen och fick till min stora förhoppning förlängt kontrakt och får fortsätta jobba som Cabin Crew. Tjooo! Jag är så otroligt lycklig! Jag vet faktiskt inte om jag berättade för er att jag var på intervju för en stund sen, men det var jag i alla fall eftersom mitt kontrakt egentligen går ut nu i Oktober. Så jag har gått på helspänn nu ett tag men fick, som sagt, äntligen besked idag att jag får fortsätta mitt drömjobb. Bättre besked har jag inte fått på länge och jag är så otroligt tacksam och glad!

Detta fick såklart min man veta och när jag kom hem väntade en stor bukett med jättefina blommor.

blommor

Att jag har hittat drömjobbet och att min man stöttar mig och är glad för min skull gör det hela ännu mer otroligt än vad det redan är!

blombukett

Det känns så kul att min man är stolt över mig eftersom jag även är så stolt över mig själv och dessa fina blommor med ett sött litet kort betyder massor.

blomsterbud

Tyvärr är jag ju urusel på att hålla levande blommor vid liv, men dessa var så fina att jag i alla fall kommer att göra ett tappert försök för att dom ska få stå på vårt köksbord i en vecka eller två.

blommor

Har ni någonsin känt att allt går lite för bra för att det ska vara sant? Så känner jag hela tiden och i och med beskedet idag så känner jag så mer än någonsin. Jag har allt jag någonsin kunde drömt om och för tillfället så känns livet fullkomligt underbart!

15 reaktioner på “Mitt liv känns helt perfekt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *