Green and gold, Less is more

Godmorgon underbara ni,

Idag är jag ledig och tänkte därför passa på att ha Oskar hemma från förskolan och spendera lite egentid med honom. Gå promenader och leka ute i det fina vädret så fort solen gått upp. Men så länge det är mörkt ute och barnen fortfarande ligger och sover så har jag tid över till att sitta och jobba med bloggen och tänkte därför passa på att visa er en höstoutfit så här lagom nu när vi precis kommit in i October månad.

cropped-1475428905-13283.jpg

Less is More är något som jag verkligen kan hålla med om. Idag har jag endast tre plagg på mig och det känns helt rätt och riktigt fint.

outfit_oslofru

Jacka/kappa/klänning – Lindex, Strumpbyxor – Lindex, Stövlar – Bullboxer

höst_outfit

Guldiga detaljer är ju, som ni vet, min favorit och blir extra snyggt till denna gröna, urfina, färgen på jackan.

oslofru_höst_outfit

Det börjar kännas nu att det är höst och nästan på väg till vinter. Det är iskallt på morgonen, men så blir det lite mer behagligt under dagarna.

Jag tycker att detta året har gått extremt fort förbi, nästan lite för fort. Oskar har blivit 1 år, Filip fyller snart 3, jag har jobbat i flera månader, M har också fått nytt jobb, vi har förnyat massor på huset, rest en del och haft ett fantastiskt fint år i år. Än är det inte över, men det börjar rulla på och snart är jul och nyår här.

Nu när det börjar bli lite kallare så får jag lust att boka en resa över vintern. Frågan är bara när, var och hur. 😉

4 reaktioner på “Green and gold, Less is more”

 • Lisa skriver:

  Den färgen är min favorit just nu! 🙂

 • Nadja Segerström skriver:

  Hej Susanna! 🙂

  Blev helt kär i stövlarna! Klickade på länken där man kunde köpa dom, är det exakt dom du har på dig som kom fram direkt?

  Följer för övrigt din blogg slaviskt men har aldrig skrivit något till dig. Du och din familj är så härlig att följa, tack för att du delar med dig! /Nadja

  • oslofru skriver:

   Tack Nadja, vad glad jag blir 🙂 Såg nu att stövlarna är i skinn. Ser ut som att dom har tagit bort dom i det materialet som jag har på bilden. Men det är den samma modellen 🙂
   Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *