Rosa Bandet

Vet ni vad? Jag är ett riktigt kakmonster! Fast det visste ni kanske redan? 😉

kanelbulle

En favorit jag har just nu är dom där frysta kanelbullarna som man kan hitta i frysdisken. Dom är faktiskt riktigt goda när man värmer dom i micron.

Jag har precis haft en liten fikapaus efter att ha städat hela huset. I vanliga fall har vi en städerska som kommer hit, men hon var på semester och jag blev galen av att ha det så stökigt så jag gjorde ett ryck och nu, nästan 4 timmar senare, sitter jag här på verandan alldeles svettig med tredje bullen här i högsta hugg.

Ser ni halsduken jag har på mig? Den är från Lindex Pink Collection som är en kollektion där 10% av intäkterna går till bröstcancerfonden. I oktober månad så pågår en kampanj där dom flesta företag säljer rosa band, vilket jag tycker är viktigt att stötta och själv köper jag alltid ett rosa band där det säljs när jag handlar. Pink Collection hos Lindex är en av många som hjälper till att bidra till Bröstcancerfonden och dom har massor av fint i sin kollektion så gå gärna in och kika, köp er något fint och hjälp till att bidra.

pink_collection_lindex

Jag vill inte skriva så mycket om det här på bloggen men just bröstcancer och denna månaden får mig alltid att tänka till en extra gång och det är så otroligt många som drabbas vilket gör mig väldigt ledsen.. Att köpa ett rosa band är inte dyrt, men tänk om alla skulle köpa ett band så mycket pengar bröstcancerfonden skulle få ihop..

”Dagens cancerforskning är primärt långsiktig och resultaten kommer främst våra barn och barnbarn att dra nytta av. Men människor drabbas redan nu. För att ge de drabbade bättre villkor, och öka deras chanser att överleva, arbetar Rosa Bandet även med kunskapsspridning och påverkansarbete.”

Är ni skeptiska till vart pengarna går så kan ni läsa mer om det Här.

Massor med kramar till er alla <3

9 reaktioner på “Rosa Bandet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *