Sovmorgon

Godmorgon!

Det finns inget bättre än att få sovmorgon (och med sovmorgon menar jag att vi får sova till 07.00) och få ta en lugn, lång och härlig frukost hemma med mina pojkar. Slippa stressa ner till förskolan för att dom ska hinna äta frukost med dom andra barnen utan istället öppna upp matlådorna som jag gjorde i ordning igår kväll och låta dom äta hemma med mig istället. Vi tände lite ljus runt omkring oss och satte oss i soffan för att mumsa på mackor och yoghurt tillsammans.

filip_trotsålder

Yoghurt är Filips favorit, men den ska inte ätas med sked längre, utan han vill helst doppa ett finger och sen sitta och suga på det, precis så som Oskar får göra. Ni kan ju gissa om det tar tid innan yoghurten är slut? 😉

Filip

Vi fick i alla fall en mysig start på dagen och nu har jag precis kommit hem igen efter att ha lämnat båda pojkarna på förskolan. Jag är ju ledig så jag tänkte att jag skulle få gjort lite här hemma och sen kanske kommit iväg en tur på stan för att kolla lite nya underkläder. Jag fick ju ett presentkort av min man härom dagen på 1500kr så en bh eller två ska jag nog lyxa till det med om jag hittar någon fin som passar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *